Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Valrhona chocolade

Voor mijn bonbons gebruik ik alleen de beste producten, waaronder de chocolade. Het merk Valrhona chocolade is geboren in 1947 door patissier Albéric Guironnet. Het merk werkt met respect voor traditie, bewaakt streng de kwaliteit van zijn producten en draagt zorg voor zijn vakmannen. Vanaf 1984 verovert Valrhona het hart van elke fijnproever. In de jaren '90 breidt het chocolademerk zich verder uit voor professionals. Het merk gaat graag in op specifieke eisen van gastronomiechefs, bied exclusieve producten en diensten aan en brengt grote klassiekers op de markt. Kortom gewoon hele mooie en vooral lekkere chocolade!



Ik gebruik in mijn bonbons als basis de Satilia blanche (31%) (witte chocolade), Satilia lactee (35%) (melkchocolade) en Satilia noire(65%)  (pure chocolade) van Valrhona.

Deze verschillende chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract. 

Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.