Restaurant ROOD
Bij ROOD draait alles om meer dan alleen lekker eten. Het is een plek waar persoonlijke aandacht, warme gastvrijheid en een familiaire sfeer samenkomen. Onze menu’s, geïnspireerd door eigen gezin, vrienden en ervaringen, beloven een culinaire reis die je keer op keer wilt beleven.
Onze chef, met als bijnaam “ROOD”, brengt zijn passie en creativiteit tot leven in elk gerecht. Met een zeer diverse horeca-achtergrond en een geheel persoonlijke touch, bieden wij een unieke ervaring die je proeft in elke hap.
Het logo; een artisjok, symboliseert toewijding aan koken, groei en de gelaagdheid van smaken. Bij ROOD ben je niet zomaar een gast; je bent deel van onze familie. Welkom bij ROOD, waar liefde voor eten samenkomt met liefde voor mensen.
Assortiment ROOD
Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache en speculaas
Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, kruidenmix speculaas; kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom, sinaasappelschillen, kleurstof; E170, E110, E133
Bevat lactose
Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache en laurierdrop van Van Der Pigge
Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, pure drop; zoethoutwortel extract, suiker, zetmeel, gelatine, salmiak zout, bijenwas,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, champagne en knettersuiker
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, champagne, suiker, kooldioxide,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose en alchohol
Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, popcorn en gezouten karamel
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, suiker, water, natuurlijk aroma, 150a, kleurstof; E110, E150
Bevat lactose
