Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Restaurant Olliver's

Samen met Jerome Konst een lekker 

assortiment bedacht voor zijn restaurant. 

Restaurant Olliver's soulkitchen & bar ligt

 aan het prachtige Spaarne in Haarlem.


'Unieke bonbons wat leuke reacties van onze gasten oplevert! Snelle en goede service!'


Aldus Jerome Konst, eigenaar van Olliver's.


Assortiment Olliver's


De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,

 zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.

Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.

  



Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, champagne en knettersuiker

Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, champagne, suiker, kooldioxide,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose en alchohol




Bonbon van pure chocolade met een melkchocolade ganache, Kolkend donker bier en gekonfijte sinaasappelschil

Ingrediënten:
pure chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, Kolkend donker; gerstemout, haver, hop, suiker, koriander, sinaasappelschil, honing, zoethout, gekonfijte sinaasappelschil, kleurstof; E172, E555
Bevat lactose, gluten en alcohol




Bonbon van melkchocolade met een witte chocolade ganache, Licor 43, citroen, vanille en rozijnen

Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, licor 43; 43 natuurlijke ingrediënten zoals sap van citrus en andere vruchten, extracten van aromatische planten, citroen, vanille, rozijnen 99%, zonnebloemolie, kleurstof; E124, E170, E172, E12
Bevat lactose en alcohol
(Kan sporen bevatten van gluten, pinda en noten)