Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Restaurant Kozee

Restaurant Kozee is een restaurant met een knusse setting aan een gezellig horecaplein in Purmerend.









Assortiment Kozee

De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.



Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache en speculaas

Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, kruidenmix speculaas; kaneel, koriander, nootmuskaat, kruidnagel, gember, kardemom, sinaasappelschillen,
kleurstof; E170, E110, E133
Bevat lactose



Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache, Lavazza koffie, tonkaboon en karamel

Ingrediënten:

pure chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, suiker, Lavazza koffie, tonkabonen kleurstof;E172, E555
Bevat lactose



Bonbon van melkchocolade gevuld met pistachespread en kadayif

Ingrediënten:
melkchocolade, pistache 35%, suiker, plantaardige oliën en vetten(palm, zonnebloem, soja, koolzaad), magere melkpoeder, WEIpoeder, lactose, emulgator(E322, sojalecithine), natuurlijk kleurstof; E141, tarwebloem, water, zout, kleurstof; E122, E170, E110, E133
Bevat lactose en gluten



Bonbon van pure chocolade met een witte chocolade ganache, ahornsiroop en vadouvan

Ingrediënten:
pure chocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, ahornsiroop, natuurlijk aroma, citroenzuur, natuurlijk kaneelaroma, natuurlijk kruidnagelaroma, vadouvan; ui, fenegriek, linzen, mosterd, knoflook, kurkuma, kerriebladeren, arachide olie, kleurstof; E172, E555, E122, E110
Bevat lactose



Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, Calvé pindakaas en pure hagelslag

Ingrediënten:
witte chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, Calvé pindakaas; pindanoten, raapzaadolie, sojaolie, palmolie, dextrose, zout, suiker, magere cacaopoeder, cacaomassa, E322, E515, volle melkpoeder, kleurstof; E124, E170, E172
(bevat lactose en noten)
(Kan sporen bevatten van gluten, soja en tarwe)



Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, popcorn en gezouten karamel

Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, suiker, water, natuurlijk aroma, 150a, kleurstof; E110, E150
Bevat lactose



Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache en laurierdrop van Van Der Pigge

Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, pure drop; zoethoutwortel extract, suiker, zetmeel, gelatine, salmiak zout, bijenwas,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose



Aardbei-roos chocolade truffel
(lactosevrij)

Ingrediënten:
pure chocolade, lactosevrije roomboter, lactosevrije slagroom(35%), poedersuiker, gedroogde glucosestroop, cacaopoeder, E501i, suiker, water, geconcentreerd citroensap-frambozensap, extract van thee, natuurlijk aroma van thee, natuurlijk aroma, conserveermiddel: kaliumsorbaat, 43% vruchtensap; waarvan 12% frambozensap, geconcentreerd aardbei sap 16%, voedingszuur; citroenzuur, rozensiroop, kleurstof;E129