Restaurant Kastan
Nog maar kort geleden opent Kastan zijn deuren in Hoofddorp. Een bijzonder restaurant met 3 levende kastanjebomen onder
het dak van het restaurant. U kunt hier een gepersonaliseerde bonbon en truffel vinden.
Assortiment Kastan
De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.
Bonbon van pure chocolade met een witte chocolade ganache, wilde Franse kastanje, gezouten citroen en muscovado suiker
Ingrediënten:
pure chocolade, witte chocolade, wilde Franse kastanje, citroen, muscovado suiker, fosforzuur, kaliumsorbaat, extract van tamme kastanje, slagroom(35%), roomboter, glucose, kleurstof; E110, E150a, E202
Bevat lactose
Hazelnoot chocoladetruffel
Ingrediënten:
pure chocolade, lactose vrije roomboter, lactose vrije slagroom(35%), poedersuiker, suiker, gedroogde glucosestroop, cacaopoeder, E501i, hazelnoten (60%), natuurlijk vanille extract, melk
(Mogelijk) aanwezig: lactose, gluten, ei en soja)
Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache, en speculaas
Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, popcorn en gezouten karamel
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, suiker, water, natuurlijk aroma, 150a, kleurstof; E110, E150
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, verveine en limoen
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, verveine, limoen, kleurstof; E122, E110
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, hazelnoot-praline en maldon zout
Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose,
hazelnoot(60%), suiker, natuurlijk vanille extract, melk, maldon zout,
kleurstof; E172, E555, E122
Bevat lactose en noten.
Mogelijk aanwezig: gluten, ei en soja
