Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Restaurant de Kolk

 

Dit zijn Daisy en Patrick van 

restaurant de Kolk in Spaarndam,

 een knus restaurant gelegen aan

 de voormalige kolksluis en ziet uit

 over het pittoreske oude 

jachthaventje van Spaarndam.


'Wesley weet, dankzij zijn horeca 

ervaring, goed welke service hij 

moet bieden aan horeca

 ondernemers. Goede 

prijs/kwaliteitsverhouding. 

Kortom gewoon super goed!'


Aldus Patrick Holla, eigenaar van de Kolk.


Assortiment de Kolk
De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.



Bonbon van pure chocolade met een melkchocolade ganache, Kolkend donker bier en gekonfijte sinaasappelschil

Ingrediënten:
pure chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, Kolkend donker; gerstemout, haver, hop, suiker, koriander, sinaasappelschil, honing, zoethout, gekonfijte sinaasappelschil,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose, gluten en alcohol



Bonbon van melkchocolade gevuld met pistache spread en kadayif


Ingrediënten:
melkchocolade, pistache 35%, suiker, plantaardige oliën en vetten(palm, zonnebloem, soja, koolzaad), magere melkpoeder, WEIpoeder, lactose, emulgator(E322, sojalecithine), natuurlijk kleurstof; E141, tarwebloem, water, zout, kleurstof; E122, E170, E110, E133
Bevat lactose en gluten