Brass Kaatje
Lekker brassen, met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen sfeer. Brass Kaatje is een ongekende verrijking voor Egmond aan Zee. Een restaurant zonder drempels, maar mét allure en ambities voor een heerlijke lunch of diner.
Assortiment Brass Kaatje
De melk en witte Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
De pure Valrhona chocolade bevat; cacaobonen, suiker, zonnebloemlecithine,
natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.
Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache,
Lavazza koffie, karamel en tonkaboon
Ingrediënten:
pure chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, Lavazza koffie, tonkabonen, kleurstof; E172, E555
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, popcorn en gezouten karamel
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, suiker, water, natuurlijk aroma, 150a, kleurstof; E110, E150
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, champagne en knettersuiker
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, champagne, suiker, kooldioxide,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose en alchohol
Bonbon van melkchocolade met een vulling van pistache spread en kadayif
Ingrediënten:
melkchocolade, pistache 35%, suiker, plantaardige oliën en vetten(palm, zonnebloem, soja, koolzaad), magere melkpoeder, WEIpoeder, lactose, emulgator(E322, sojalecithine), natuurlijk kleurstof; E141, tarwebloem, water, zout, kleurstof; E122, E170, E110, E133
Bevat lactose en gluten
