Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Brass Kaatje

Lekker brassen, met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen sfeer. Brass Kaatje is een ongekende verrijking voor Egmond aan Zee. Een restaurant zonder drempels, maar mét allure en ambities voor een heerlijke lunch of diner.








Assortiment Brass Kaatje

De melk en witte Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
De pure Valrhona chocolade bevat; cacaobonen, suiker, zonnebloemlecithine,
natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.



Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache,
Lavazza koffie, karamel en tonkaboon

Ingrediënten:
pure chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, Lavazza koffie, tonkabonen, kleurstof; E172, E555
Bevat lactose



Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, popcorn en gezouten karamel

Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, suiker, water, natuurlijk aroma, 150a, kleurstof; E110, E150
Bevat lactose



Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, champagne en knettersuiker

Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, champagne, suiker, kooldioxide,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose en alchohol



Bonbon van melkchocolade met een vulling van pistache spread en kadayif

Ingrediënten:
melkchocolade, pistache 35%, suiker, plantaardige oliën en vetten(palm, zonnebloem, soja, koolzaad), magere melkpoeder, WEIpoeder, lactose, emulgator(E322, sojalecithine), natuurlijk kleurstof; E141, tarwebloem, water, zout, kleurstof; E122, E170, E110, E133
Bevat lactose en gluten