Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Bar Bleecker

Bar Bleecker, een restaurant gelegen in het prachtige Bloemendaal. Bar Bleecker is gevestigd in hotel Bleecker. Je bent er welkom voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een bijzonder diner.








Assortiment Bar Bleecker
De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja


Bonbon van pure chocolade met een witte chocolade ganache, ahornsiroop en vadouvan

Ingrediënten:
pure chocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, ahornsiroop, natuurlijk aroma, citroenzuur, natuurlijk kaneelaroma, natuurlijk kruidnagelaroma, vadouvan; ui, fenegriek, linzen, mosterd, knoflook, kurkuma, kerriebladeren, arachide olie, kleurstof; E172, E555, E122, E110
Bevat lactose



Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, Calvé pindakaas en pure hagelslag

Ingrediënten:
witte chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, Calvé pindakaas; pindanoten, raapzaadolie, sojaolie, palmolie, dextrose, zout, suiker, magere cacaopoeder, cacaomassa, E322, E515, volle melkpoeder, kleurstof; E124, E170, E172
Bevat lactose en noten
(Kan sporen bevatten van gluten, soja en tarwe)



Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache en laurierdrop van Van Der Pigge

Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom(35%), glucose, cacaoboter, pure drop; zoethoutwortel extract, suiker, zetmeel, gelatine, salmiak zout, bijenwas,
kleurstof; E172, E555
Bevat lactose



Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache, hazelnoot-praline en maldon zout

Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose,
hazelnoot(60%), suiker, natuurlijk vanille extract, melk, maldon zout,
kleurstof; E172, E555, E122
Bevat lactose en noten.
Mogelijk aanwezig: gluten, ei en soja



Vanille chocoladetruffel

(lactosevrij)

Ingrediënten:

pure chocolade, lactose vrije roomboter, lactose vrije slagroom(35%), poedersuiker, suiker, gedroogde glucosestroop, cacaopoeder, E501i, Madagaskar vanille