Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Restaurant ROOD


Bij ROOD draait alles om meer dan alleen lekker eten. Het is een plek waar persoonlijke aandacht, warme gastvrijheid en een familiaire sfeer samenkomen. Onze menu’s, geïnspireerd door eigen gezin, vrienden en ervaringen, beloven een culinaire reis die je keer op keer wilt beleven.
Onze chef, met als bijnaam “ROOD”, brengt zijn passie en creativiteit tot leven in elk gerecht. Met een zeer diverse horeca-achtergrond en een geheel persoonlijke touch, bieden wij een unieke ervaring die je proeft in elke hap.
Het logo; een artisjok, symboliseert toewijding aan koken, groei en de gelaagdheid van smaken. Bij ROOD ben je niet zomaar een gast; je bent deel van onze familie. Welkom bij ROOD, waar liefde voor eten samenkomt met liefde voor mensen.


Assortiment ROOD

De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.

 

Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.

 

Bonbon van melkchocolade met een witte chocolade ganache, sinaasappel en kardemom.
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, water, voedingszuur; citroenzuur, geconcentreerd sinaasappelsap en citroensap, natuurlijk aroma van sinaasappel, emulgatoren; acaciagom, E445, vruchtendrank; minimaal 12%, waarvan 7% sinaasappelsap, kardemom, kleurstoffen; E161b, E163, E172

Bevat lactose

 


 

Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, limoen en verveine
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, verveine, limoen,
kleurstof; E122, E110
Bevat lactose