Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Restaurant Kozee

Restaurant Kozee is een restaurant met een knusse setting aan een gezellig horecaplein in Purmerend.









Assortiment Kozee

De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.


Bonbon van melkchocolade met een witte chocolade ganache, aardbei en Thaise basilicum
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, Thaise basilicum, suiker, water, geconcentreerd aardbei sap 16%, voedingszuur; citroenzuur, kleurstof; E129, E122, E170, E110, E133
Bevat lactose

 Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache, hazelnoot-praline en maldon zout
Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, hazelnoot(60%), suiker, natuurlijk vanille extract, melk, maldon zout, kleurstof; E172, E555, E122
Bevat lactose en mogelijk gluten, ei en soja


 Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, limoen en verveine 
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, verveine, limoen,
kleurstof; E122, E110
Bevat lactose


Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache en vanille
Ingrediënten:
witte chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose,
Madagaskar vanille, kleurstof; E172
Bevat lactose


Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache, Lavazza koffie en karamel.
Ingrediënten:
pure chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, Lavazza koffie met tonen van noten, karamel en honing, kleurstof; E172, E110
Bevat lactose en mogelijk sporen van noten


Banaan chocolade truffel
(lactose vrij)

Ingrediënten:
Pure chocolade, lactose vrije roomboter, lactose vrije slagroom(35%), poedersuiker, suiker, gedroogde glucosestroop, cacaopoeder, E501i, suiker, water, geconcentreerd bananen sap 10%, natuurlijk aroma