Restaurant Kozee is een restaurant met een knusse setting aan een gezellig horecaplein in Purmerend.
Assortiment Kozee
De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.
Bonbon van melkchocolade met een witte chocolade ganache, aardbei en Thaise basilicum
Ingrediënten:
melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, Thaise basilicum, suiker, water, geconcentreerd aardbei sap 16%, voedingszuur; citroenzuur, kleurstof; E129, E122, E170, E110, E133
Bevat lactose
Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache, hazelnoot-praline en maldon zout
Ingrediënten:
melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, hazelnoot(60%), suiker, natuurlijk vanille extract, melk, maldon zout, kleurstof; E172, E555, E122
Bevat lactose en mogelijk gluten, ei en soja
Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, limoen en verveine
Ingrediënten:
witte chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, verveine, limoen,
kleurstof; E122, E110
Bevat lactose
Bonbon van witte chocolade met een melkchocolade ganache en vanille
Ingrediënten:
witte chocolade, melkchocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose,
Madagaskar vanille, kleurstof; E172
Bevat lactose
Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache, Lavazza koffie en karamel.
Ingrediënten:
pure chocolade, roomboter, slagroom (35%), glucose, suiker, Lavazza koffie met tonen van noten, karamel en honing, kleurstof; E172, E110
Bevat lactose en mogelijk sporen van noten
Banaan chocolade truffel
(lactose vrij)
Ingrediënten:
Pure chocolade, lactose vrije roomboter, lactose vrije slagroom(35%), poedersuiker, suiker, gedroogde glucosestroop, cacaopoeder, E501i, suiker, water, geconcentreerd bananen sap 10%, natuurlijk aroma