Nog maar kort geleden opent Kastan zijn deuren in Hoofddorp. Een bijzonder restaurant met 3 levende kastanjebomen onder
het dak van het restaurant. U kunt hier een gepersonaliseerde bonbon en truffel vinden.
Assortiment Kastan
De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja.
Bonbon van pure chocolade met een witte chocolade ganache, wilde Franse kastanje, gezouten citroen en muscovado suiker
Ingrediënten:
pure chocolade, witte chocolade, wilde Franse kastanje, citroen, muscovado suiker, fosforzuur, kaliumsorbaat, extract van tamme kastanje, slagroom(35%), roomboter, glucose, kleurstof; E110, E150a, E202
Bevat lactose
Banaa chocolade truffel
(lactose vrij)
Ingrediënten:
pure chocolade, cacaopoeder, poedersuiker,
lactose vrije roomboter, lactose vrije slagroom(35%), glucose, gedroogde glucosestroop, E501i, suiker, water, geconcentreerd bananen sap, natuurlijk aroma
Bonbon van melkchocolade met een melkchocolade ganache, en speculaas
Bonbon van witte chocolade met een witte chocolade ganache, verveine en limoen
Bonbon van pure chocolade met een pure chocolade ganache Lavazza koffie, karamel en tonkaboon
Ingrediënten: