Patisserie Wesley Borstel
Succes en kwaliteit is een keuze

Hotel BlendIn

Hotel BlendIn, een gloednieuw hotel aan 

de kust in Bloemendaal. Hier kan je 

genieten van een heerlijk luxe verblijf 

aan een prachtig strand.






Assortiment BlendIn


Samen met het personeel van Hotel BlendIn zijn we tot 2 hele leuke gepersonaliseerde bonbons gekomen. In 1 bonbon wilde ze graag de duindoornbes, dit is een lokaal product. Ik heb dit in de bonbon verwerkt in de vorm van thee. Tevens hebben ze ook een gepersonaliseerde truffel uitgekozen.


 

De verschillende Valrhona chocolades bevatten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
zonnebloemlecithine, natuurlijk vanille-extract.
Mogelijk aanwezig: sporen van notensoorten en soja

 

 

Bonbon van melkchocolade met een witte chocolade ganache, duindoornbes, vlierbloesem en citroen

Ingrediënten:

melkchocolade, witte chocolade, duindoornvruchten thee; appelstukjes, stukjes wortel, hibiscus, citroengras, rozenblaadjes, duindoornbessen, braambesblaadjes, rode korenbloesemblaadjes, blauwe bessen, muscovado suiker, citroen, slagroom (35%), roomboter, glucose, E172, E555, E122

Bevat lactose


Bonbon van pure chocolade met een witte chocolade ganache en Madagaskar vanille

Ingrediënten:

pure chocolade, witte chocolade, Madagaskar vanille, suiker, roomboter, slagroom (35%), glucose, E172,E155

Bevat lactose


Aardbei-vlierbloesem chocolade truffel

Ingrediënten:
pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, roomboter, slagroom(35%), poedersuiker, suiker, water, geconcentreerd citroensap, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijk aroma, natuurlijk grapefruitaroma, natuurlijk lycheearoma, vlierbessenbloesem extract, geconcentreerd aardbei sap(16%), E129
Bevat lactose